* * *

Zeskamp

* * *

 

Zeskamp 1 Zeskamp 2 Zeskamp 3

Kom onze gezelligheid proeven op 17 en 18 juni tijdens de Zeskamp!

Wij kijken er, samen met de ruim 750 deelnemers, alweer maanden naar uit! De Zeskamp van KPJ Beek en Donk. Het mooie weer is besteld, de spelen worden opgebouwd en de DJ is geboekt. Het belooft ook dit jaar weer een onwijs leuk en gezellig weekend te gaan worden. Ook voor onze toeschouwers hebben wij veel nieuwe activiteiten in petto. Doe je zelf niet mee, maar wil je toch graag de sfeer komen proeven, kom dan zeker een kijkje nemen!

Op beide dagen zal er om 10:00 uur gestart worden met de spelen. Op zaterdag bijten de jongeren van de Laarbeekse basisscholen het spits af tijdens de Scholenzeskamp. Een dag later is het de beurt aan de teams met deelnemers vanaf 12 jaar. Elke dag zullen er 40 teams tegen elkaar strijden om de felbegeerde bekers. Door zoveel mogelijk punten te behalen tijdens de 15 verschillende spelen en het rode draad spel, kom je als winnaar uit de bus. En dat is zeker niet makkelijk. De spelen zijn zo ontworpen dat behendigheid, inzicht en uithoudingsvermogen goed van pas komen. De teams kunnen hierbij de aanmoediging van fanatieke supporters erg goed gebruiken!

Op zaterdag avond vindt traditioneel de Zeskamp feestavond plaats. We hebben er het volste vertrouwen in dat het ook dit jaar weer één van de gezelligste feesten van Laarbeek gaat worden. Dit jaar zal de avond worden geopend door (cover)band WATT!? Hierna zal DJ Menno de avond verder verzorgen. Kaarten zijn op de avond zelf te koop aan de kassa op het zeskampterrein en kosten €5-, per stuk. De aanvang is 20.30 uur en ben je voor 21.00 uur binnen dan krijg je 2 consumptiebonnen gratis.

Blijf op de hoogte van de Zeskamp via Facebook (Zeskamp Beek en Donk). Hopelijk tot ziens op 17 en 18 juni!

Locatie:
Heereindsestraat 8, 5741RB Beek en Donk

Tijdstip:
17 juni zeskamp 10.00 u tot 17.00 u
17 juni feestavond 20.30 u tot 01.30 u
18 juni zeskamp 10.00 u tot 17.00 u

Meer informatie:
www.kpjbeekendonk.nl

Rabobank Bavaria Laarbeek helmond