* * *

Watermaandconcerten in muziektuin

* * *

 

muziektuin

 

Watermaandconcerten MuziektuinPodium op zondag 11 juni
Zoals al enkele jaren gebruikelijk is, vinden er  tijdens de juni watermaand  weer een aantal concerten plaats.
Op zondag 11 juni hebben we 4 optredens voor u en we beginnen, zoals altijd, weer om 13.00 uur. Wie als eerste om 13.00uur op gaat treden is nog even een verrassing. Houd  hiervoor onze site in de gaten.
Het tweede optreden, om 14.00 uur, wordt verzorgd door de Mariahoutse liederentafel,  waarbij u gezellig  mee kunt zingen met diverse oude en bekende liedjes. Vervolgens treden om 15.00 uur Popkoor VOYSS uit Erp voor u op. Onlangs verzorgden zij nog een optreden in Paradiso in Amsterdam. Het repertoire is veelzijdig en strekt zich uit van Bon Jovi tot Chi Coltrane en recentelijk Coldplay. Kortom popmuziek van de jaren 60 tot en met nu. Om 16.00 uur wordt de middag afgesloten met het optreden van Mrs. Ippi uit Gemert. Mrs. Ippi is een band met een uitgeklede, akoestische setting.  Dit levert verrassende versies van bekende en minder bekende nummers op. De band is maar liefst drie ervaren zangeressen rijk. Zij worden muzikaal begeleidt door gitaar, contrabas, toetsen en percussie.
Deze concerten zijn, zoals u dat van ons gewend bent, gratis te bezoeken en consumpties zijn niet verplicht. Wij hopen weer vele muziekliefhebbers te mogen begroeten.

Jongerenbandjes treden op in de muziektuin op vrijdag 16 juni
Al enkele jaren zijn er in de muziektuin optredens van orkesten, bands etc. deze zijn vaak qua samenstelling, muziekkeuze en uitstraling, gericht op volwassenen.
Op vrijdagavond 16 juni komt hier verandering in. Deze avond nodigen wij enkele jeugd- en jongerengroepen uit voor en spetterend optreden in de muziektuin. De optredens beginnen om 19.00 uur en duren tot 22.00 uur. Outside Humanity zal deze avond hun muzikale bijdrage leveren. Welke groepen verder hun opwachting zullen maken is nog even een verrassing. De toegang is gratis en wij nodigen alle jeugd en jongeren uit om een kijkje te komen nemen. Voor verdere info houdt de publicaties in de MooiLaarbeekkrant en onze website in de gaten.

Locatie:
Muziektuin, Koppelstraat Beek en Donk

Tijdstip:
11 juni 13.00 u tot 17.00 u
16 juni 19.00 u tot 22.00 u

Link website:
www.muziektuinpodium.nl

Rabobank Bavaria Laarbeek helmond