* * *

Visspektakel

* * *

26 juni visevenement

Ook dit jaar kunnen de Laarbeekse basisschoolkinderen weer deelnemen aan het visspektakel van HSV Het Geduld. Vorig jaar leek het er op dat dit evenement letterlijk en figuurlijk in het water zou vallen.
Er waren aanvankelijk maar weinig aanmeldingen, maar toen de inschrijving eenmaal van start ging bleek er veel animo te zijn van de Beek en Donkse jeugd.
Helaas werkte het weer niet mee en toen de wedstrijd goed en wel aan de gang was begon het te regenen. Gelukkig werd het daarna weer droog en maakten de vissers er een spannende wedstrijd van. Dit jaar kunnen ook de kinderen van de andere dorpskernen deelnemen en wordt het een waar Laarbeeks spektakel. De wedstrijd is, net als vorig jaar, op onze vijver aan de IJsbaanlaan, tegenover Pluk  Pannenkoekenhuis de IJsbaanlaan ingaan. De inschrijving begint om 13.00 uur en sluit om 13.30 uur. Dus kom op tijd zodat teleurstelling voorkomen wordt. Direct daarna is de loting welke de visplaatsen zal bepalen. De wedstrijd zelf begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Ook dit jaar hoef je niet in het bezit te zijn van een geldige vispas en is het niet nodig om zelf een hengel mee te brengen, de vereniging heeft deze beschikbaar om te lenen. Voor iedere deelnemer is er voldoende voer om mee te vissen en ook voor het aas is gezorgd. Daarnaast zorgt HSV Het geduld voor voldoende begeleiding tijdens het vissen. Tijdens de wedstrijd zullen de deelnemers getrakteerd worden op iets lekkers voor de dorst en een versnapering zal ook niet ontbreken. Na afloop worden alle resultaten opgeteld en vindt de prijsuitreiking onder de boom bij de schuilhoek plaats. We gaan er samen een leuke middag van maken en natuurlijk zijn ook ouders, grootouders, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom.

Locatie
Aan de visvijver De Koppelen aan de IJsbaanlaan (pad tegenover PLUK Pannenkoekenhuis in)

Tijdstip

  • Inschrijving¬†tussen¬†13.00 u – 13.30 u
  • Wedstrijd start 14.00 – 16.00 u
  • Prijsuitreiking om 16.00 u
Rabobank Bavaria Laarbeek helmond